Ilmastoviisaat unelmatoimistot

Houkuttelevampia työpaikkoja tänään ja huomenna

 

Työpaikan eli toimiston pitää olla paikka, jonne haluaa tulla ja jossa on hyvä olla. Se on meille itsestään selvää.

 

Se on toimisto, jossa haluat nauttia aamukahvisi. Ympäristö päivän pienille kohtaamisille ja suurille ideoille. Tila, jossa voit keskittyä haastaviin tehtäviin tai heittäytyä spontaaniksi. Suunnittelemme tällaisia tiloja aivan erityisellä huolella, tunnistaen vastuumme ihmisistä ja ympäristöstä. Tavoitteemme on, että vuoteen 2037 mennessä kiinteistöjemme hiilijalanjälki on nolla eli ne eivät elinkaarensa aikana aiheuta ilmastohaittoja.

 

Tähtäämme korkealle – kohti toimitiloja, jotka houkuttelevat työntekijöitä niin tänään kuin huomennakin.

Valikoidut kohteemme

Fööri, Keilaniemi

Kaupunki: Espoo
Tilojen tyyppi: Toimisto
Koko: 250 - 24 000 m²
Valmistuminen: Syksy 2027

Keilaniemen Fööri tarjoaa ilmastoviisasta toimitilaa yrityksille, jotka tähystävät toiminnassaan tulevaisuuteen.

Fööri sijoittuu keskelle maan vilkkainta bisneskeskittymää ja synnyttää uuden ajan maamerkin, jossa huomispäivän ratkaisut elävät sopusoinnussa luonnon kanssa. Lähes jokaisesta kerroksesta löytyy vehreä terassi, joita pitkin merellisyys toistuu aina 20. kerrokseen, Föörin huipulle asti.

Hyvinvointia tukevat ratkaisut, korkean tason ympäristösertifiointi ja muuntojoustavat tilat luovat Fööristä tulevaisuusvarman keulapaikan uuden aallon yrityksille. 

Kohteen kotisivu Yhteydenottopyyntö

Firdo, Pasila

Kaupunki: Helsinki
Tilojen tyyppi: Toimisto
Koko: 230 - 14 800 m²
Valmistuminen: Alkuvuosi 2026

Pasilan ytimeen nouseva Firdo on bisnespaikka yrityksille, jotka laittavat tulevaisuuden etusijalle. Ympäristö ja ihmiset ovat jokaisen yrityksen tärkeimmät voimavarat, ja Firdo tehdään tukemaan molempien hyvinvointia.

Kohteen kotisivu Yhteydenottopyyntö

Aspnäs, Kallio

Kaupunki: Helsinki
Tilojen tyyppi: Toimisto
Koko: 2 400 - 15 300 m²
Valmistuminen: Kevät 2027

Kallion kulmille, Kurvin kainaloon ja melkein siihen Hakaniemen torin laidalle nousee Aspnäs – aivan ainutlaatuinen paikka, joka tarjoaa sisältöä koko elämän mittakaavalla. Kortteliin sijoittuu moderneja toimisto- ja co-working tiloja sekä liiketiloja niin ravintoloille, kahviloille kuin kivijalkamyymälöiksi. Samaan kortteliin rakentuu myös asuntoja, joista löydät korkeita huoneita, upeita näkymiä ja modernia teollisuusfiilistä.

Kohteen kotisivu Yhteydenottopyyntö
TULEVAISUUDEN TYÖ

Hyvää työtä -podcast

Hyvää työtä -podcast keskittyy hyvinvointiin työssä ja sen ulkopuolella, tämän päivän työelämään sekä työn mahdollisiin tulevaisuuksiin. Joka jaksossa vieraana on Suomen johtavia työelämän asiantuntijoita ja mielenkiintoisia persoonia, jotka tuovat aiheisiin oman uniikin näkökulmansa. Ensimmäisellä kaudella juontajana toimii arkkitehti Anni Laurila ja toisella kaudella hyvinvointialan yrittäjä Tomi Kokko.
TOIMITILATRENDIT

Tarvitaan käyttäjälähtöisesti muuntuvia, toimivia ja terveellisiä toimitiloja

Työolojen alkaessa normalisoitua koronapandemian hellittäessä, nousee pintaan tarve toimitilojen uudelleenmuotoilusta. Toimistossa ja kotona tehtävän työn uusjaolle tulee olemaan tarvetta. Tasapaino pitää löytyä ja myös toimitilojen pitää kyetä joustamaan.

Ota yhteyttä

Löysitkö kiinnostan kohteen? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.