Ura Skanska CDF:lla

Haluatko rakentaa kanssamme parempaa yhteiskuntaa?

 

Löydät meidät Helsingistä, Tukholmasta, Göteborgista, Malmöstä, Kööpenhaminasta ja Oslosta. Toimimme näissä kaupungeissa omina yrityksinä, joilla on vahva paikallinen tuntemus, mutta takanaan koko Skanskan kulttuuri ja taloudellinen vahvuus.

 

Tavoitteemme on olla alamme johtava toimija ja tarvitsemme siihen sinua. Kulttuuriimme kuuluu vahva huolenpito toisistamme. Työskentelemme aktiivisesti monimuotoisuuden puolesta. Suhtaudumme projekteihimme tinkimättömällä kunnianhimolla tuottaen innovaatioita ja kestäviä ratkaisuja. Kanssamme pääset luomaan tulevaisuuden työpaikkoja, yhteiskuntaa ja kestävämpää huomista.

 

Ehdottomasti parasta työssäni on päästä työskentelemään laaja-alaisesti eri alojen ammattilaisten kanssa. Toteutamme kestävää ja toimivaa kaupunkiympäristöä yhteistyössä arkkitehtien ja kaupunkien kanssa - aina käyttäjien näkökulmasta.

- Sami Sivula, Liiketoiminnan kehityspäällikkö

 

Omassa työssäni pääsen osana tiimiä ohjaamaan projektejamme kohti vastuullista rakentamista ja toteuttamaan kestävää kaupunkikehitystä. Monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät tekevät työpäivistäni motivoivia ja palkitsevia.

- Tuomas Heiska, Rakennuttajapäällikkö

 

Tapaan työssäni monia organisaatioita, joiden työtavat ja tarpeet ovat aina omanlaisia. Mahtavinta on voida auttaa ja olla luomassa asiakkaille uniikkeja toimitilaratkaisuja.

- Michael Ekström, Vuokraus- ja markkinointijohtaja

 

Kansainvälisyytemme mahdollistaa urapolun mielenkiintoisten ja monipuolisten tehtävien ja projektien parissa.

- Tiina Koivu, Talouspäällikkö

 

Lisää työskentelystä Skanskalla

 

Toimimme Pohjoismaiden suurimmissa kaupungeissa. Vastaamme koko kiinteistökehittämisen arvoketjusta sisältäen maanhankinnan, kaavoituksen, lupaprosessit, suunnittelunohjauksen, rakennuttamisen, vuokraamisen, markkinoinnin ja transaktiot.

Meillä on tasainen sukupuoli- ja ikäjakauma. Viimeisimmän työntekijäkyselymme mukaan 100 % työntekijöistämme suosittelisi Skanskaa hyvänä työpaikkana.

Avoimet työpaikat

Haluatko kehittää entistä parempia tulevaisuuden työympäristöjä ja kehittyä itsekin? Työntekijämme ovat suurin vahvuutemme. Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja tee tulevaisuutta kanssamme.

Meistä

Skanska CDF kehittää, rakentaa ja hallinnoi toimitiloja tulevaisuuden työelämää varten Suomessa ja muualla Pohjoismaissa. Uskomme, että hyvinvoinnin ja tuottavuuden keskiössä on aina ihminen.